O femeie de 63 de ani si-a ucis tatal si i-a ingropat trupul in gradina casei. Criminala, originara din Marea Britanie, s-a predat politiei.

Barbara Coombes, o femeie de 63 de ani din Marea Britanie, si-a ucis tatal si l-a ingropat in gradina casei. Crima a avut loc cu mai multi ani inainte, insa, recent, criminala a mers la sectia de politie, unde a marturisit totul, potrivit Daily Mail.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Oamenii legii au deschis o ancheta si au inceput sa faca cercetari in locul indicat de femeie. Insa, pana in prezent, politistii nu au gasit niciun indiciu al crimei.
Familia si vecinii batranei sunt socat. Nimeni nu isi putea inchipui ca femeia ar fi in stare de o asemenea fapta. Fiica Barbarei, femeia care si-a ucis tatal si l-a ingropat in gradina casei, a declarat ca este prea socata pentru a discuta cu presa.

Vecinii au avut numai cuvinte de lauda la adresa batranei. “Era o femeie draguta, placuta. Nu ne-am inchipuit nicio clipa ca ar fi in stare ed asa ceva. Mereu se opera sa ma salute, dimineata, cand isi plimba cainele”, a declarat o vecina.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si