Close sidebar
Close sidebar

O femeie de aproximativ 70 de ani din judetul Timis a fost gasita carbonizata in locuinta

O femeie de aproximativ 70 de ani, din judetul Timis, a fost gasita carbonizata, sâmbata, de catre pompierii care interveneau pentru stingerea unui incendiu care cuprinsese locuinta acesteia.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Pompierii au fost solicitati sa intervina pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casa din localitatea Masloc, din judetul Timis.

”Am intervenit cu trei autospeciale cu 12 subofiteri si un ofiter. Este vorba despre o casa din localitatea Masloc, care a ars puternic”, a declarat Mugurel Ioja, purtatorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Banat, potrivit News.ro.

Pompierii au gasit, in timp interveneau pentru stingerea flacarilor, trupul carbonizat al unei femei de aproximativ 70 de ani.

Citeste si: Doliu în lumea sportului românesc! Sonia Iovan, campioană olimpică la gimnastică, și-a găsit sfârșitul în Franța- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Planul controversat de a transforma un deșert într-o zonă verde, fertilă și plină de viață sălbatică: „Ar putea schimba tiparele meteo”- antena3.ro

Dupa aproximativ doua ore, pompierii au reusit sa stinga focul, iar in prezent fac cercetari pentru a stabili cauza incendiului.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI