Inundatiile cauzate de ploile care au cazute in ultimele zile au provocat nu numai pagube materiale insemnate, ci si pierderi de vieti omenesti.

O femeie in varsta de 70 de ani, din satul Mahriu, comuna Poiana Cristei, a fost gasita sambata, fara suflare, in zona paraului Brezoi. Femeia fusese vazuta ultima data vineri seara si se pare ca plecase de acasa, in padure, la cules de ciuperci. Cel mai probabil, ea a fost luata de viitura, fiind gasita de politistii, jandarmii si pompierii care au participat la cautari la aproximativ un kilometru de sat.

Politistii au deschis un dosar de moarte suspecta, iar cadavrul a fost dus pentru necropsiere la Serviciul de Medicina Legala.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Tot de vineri este disparut si un barbat in varsta de 68 de ani, din comuna Sihlea. Cautarile in cazul lui au inceput sambata dimineata, fiind reluate duminica.

Este posibil ca si acest caz sa aiba legatura cu inundatiile. Un alt caz de disparitie a fost rezolvat cu succes de salvatori.

Un barbat de 77 de ani, din satul Blidari, plecat dupa ciuperci, a fost gasit a doua zi, de salvatori, intr-o padure, nevatamat, dar speriat. El a fost dus pentru investigatii medicale la spital.

Sursa: adevarul.ro 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si