O italiancă a decis să-și pună capăt zilelor alături de fiul ei. Femeia, de 41 de ani, și copilul, de patru ani, au murit după ce au căzut de pe podul Mostizzolo, în Val di Sole, regiunea Trentino, de la o înălțime de aproximativ 90 de metri.

Citește și: Vărul lui Culiță Sterp s-a sinucis, după o decepție în dragoste! Tânărul a fost găsit împușcat în cap. Ce a scris în mesajul de adio, adresat fostei iubite?

Carabinierii din Cles investighează dinamica și, mai ales, motivele tragediei. Corpurile au fost recuperate din apele râului Noce. Pentru cei doi, mamă și fiu, nu mai era nimic de făcut. Apropiații sunt în stare de șoc.

De ce a recurs femeia la acest gest

Incidentul nefast a avut loc în noaptea de 20 spre 21 mai, informează Il Mattino. În atenția anchetatorilor se află și ipoteza unui gest extrem din partea femeii, care s-ar fi aruncat de pe pod împreună cu băiețelul ei de numai patru anișori.

Citește și: VIDEO- Sfârșit dramatic pentru o fată de doar 19 ani. Ea a murit după ce a fost călcată de tren, într-un tunel pe calea ferată, în Bumbești-Jiu

Tragedia a avut loc la 01:00 noaptea. Mai mulți șoferi au văzut o mașină abandonată pe pod. Ulterior au început căutările care au implicat pompieri, salvamontiști, carabinieri, personal medical și un elicopter.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mama, Veronica Amistadi și copilul ei au fost găsiți fără viață în apele râului Noce.

Anchetatorii iau în calcul că ar fi vorba despre un gest extrem al mamei, care ar fi implicat și copilul în acest tragic eveniment. Identitatea femeii a fost reconstituită datorită documentelor găsite în mașină.

Găsirea corpurilor în prăpastie a fost foarte dificilă, fiind necesară implicarea specialiștilor de la Salvamont.

Podul Mostizzolo traversează o prăpastie înaltă deasupra râului Noce, în apropiere de punctul unde acesta se varsă în lacul Santa Giustina. Se află la aproximativ cincizeci de kilometri de Trento și este, din păcate, cunoscut pentru numeroasele cazuri de suicid.

Citește și: O faimoasă prințesă italiană a murit în condiții suspecte. De ce a căzut de la etajul unui hotel de lux

Investigațiile sunt în curs de desfășurare de către forțele de ordine, care încearcă să reconstituie dinamica evenimentelor.

Citește și: El este Nicușor Brănescu, medicul de la Maternitatea Polizu care și-a pus capăt zilelor! Bărbatul ar fi fost în depresie din cauza unei paciente căreia nu a putut să-i salveze viața


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si