In inregistrarea video se vede cum copila de 10 ani sta pe marginea trambulinei nesupravegheata. Isi duce mana ca sa se tina de nas, pregatindu-se sa sara, dar se dezechilibreaza. In cadere, incearca sa se prinda de balustrada, dar in margine isi reteaza doua dintre degete. Apoi, cade in apa.  Intreaga scena e vazuta de unul dintre angajati, dar care nu pare sa-si dea seama ca e ceva grav.

Abia cand ea iese plina de sange pune mana pe telefon si cheama un medic.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Salvamarul a intervenit imediat si cu asistentul medical si i-a acordat primul ajutor.

Fata nu era prima oara pe trambulina. Inainte, mai sarise de pe cea inalta de 3 metri, dar si de pe cea aflata la un metru deasupra piscinei.

De la bazin, copila a fost dusa cu ambulanyta la spitalul Grigore Alexandrescu din Capitala, unde medicii au incearca sa-i reconstruiasca degetele amputate in marginea balustradei.

Reprezentantii parcului acvatic nu considera ca au vreo vina si spun ca toate trambulinele sunt autorizate. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si