Close sidebar
Close sidebar

O fetiță de 7 ani suferă de sindromul de care suferea și Einstein. Cum arată

Wynter Seymour, o fetiță în vârstă de șapte ani suferă de un sindrom rar care îi face părul să arate mereu nepieptănat.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Micuța a fost poreclită Chucky, iar despre sindromul de care suferă se crede că ar afecta doar 100 de persoane din întreaga lume.

Printre cei care au fost diagnosticați cu acest sindrom se numără și renumitul fizician Albert Einstein. „Atrage atenția tuturor din cauza părului și toată lumea întreabă ce este în neregulă cu părul ei, însă Wynter nu s-a supărat niciodată”, spune mama fetiței, care speră că efectele sindromului vor fi mai puțin vizbile odată cu vârsta.

Citeste si: Pensiile românilor, micșorate înainte de recalcularea din septembrie! Din ce cauză au primit unii pensionari decizii de reducere a pensiilor- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Sindromul părului de nepieptănat este unul rar întâlnit, iar la baza lui se află o mutație genetică. Se manifestă prin schimbarea texturii părului în intervalul de vârstă 3 luni – 12 ani, dar se poate prelungi și la vârstă adultă. Acesta crește anormal în zona scalpului (efectul de vârtej) și devine lucios, creț și uscat, cu o culoare deschisă, de la blond la argintiu. Capătă, de asemenea, un aspect ciufulit, ceea ce îl face greu de periat sau pieptănat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI