O mama din Argentina si-a batut fetita de trei ani, a trantit-o in pat, apoi a ridicat-o de par si rupandu-i mai multe smocuri dintr-un motiv absolut aberant.

Femeia nu isi gasea tableta si a concluzionat ca micuta i-ar fi luat-o si i-ar fi ascuns-o, moment in care s-a pierdut cu firea si s-a comportat cum nicio mama nu ar trebui sa o faca vreodata.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Scena de groaza a fost filmata de un martor la bataie, care, ulterior, a postat imaginile pe retelele sociale. In urma vizionarii crudei inregistrari, zeci de mii de persoane au sustinut ca femeia ar trebui decazuta din drepturi, fiind socati de violenta si ura cu care mama si-a lovit fiica.

Deocamdata nu se cunosc informatii despre ce pedeapsa a primit femeia, in urma comportamentului agresiv, scrie Daily Mail.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si