De o lună de zile se duce un război cumplit în Ucraina. Trupele ruse ucid fără milă. Zeci de mii de oameni au pierit în urma acestui conflict. În prezent, unii dintre ei continuă să fugă din calea tancurilor pentru a-și salva viețile. De curând, o fotografie cu o mamă ucraineancă care încearcă să scape cu viață din atacuri împreună cu fiica ei face înconjurul lumii.

Citeste si: A murit naționalistul rus Vladimir Jirinovschi, cel care a prezis că Rusia va invada Ucraina

Femeia a fost fotografiată în timp ce fuge alături de copila sa. Ele își doresc să scape cu viață din calea bombardamentelor. Poza a devenit virală, în acest mod oamenii explică durerea războiului.

Femeia încearcă să-i salveze viața fiicei sale cu orice preț

De săptămâni bune, sute de civili sunt uciși pe stradă, astfel că în încercarea de a scăpa cu viață din calea armelor, Katerina și-a luat fiica de mână și a rugat-o să fugă și nu să plângă. Imediat cum au fost surprinse așa, imaginea a devenit virală.

Citeste si: Televiziunea de stat din Rusia a difuzat imagini apocaliptice din Mariupol. Incredibil ce a putut să spună prezentatoarea

După ce imaginea a ajuns virală în mai multe țări, femeia a fost contactată și a dezvăluit cum a reușit să scape din fața atacurilor și bombardamentelor date de forțele armate ruse la îndemnul lui Vladimir Putin.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

„Te rog, fugi acum, putem plânge mai târziu, așa i-am zis. Ne-am târât din casă pe mâini şi în genunchi, am simțit că totul în jurul nostru exploda. Pământul tremura. Am fost înconjurați de tranșee pline cu echipamente militare, arme – și mai multe cadavre. Sprintam, târam copiii. Îndemnam: „Mai repede, mai repede!” Casele ardeau în jurul nostru. În privirea mea încețoșată, printre zgomotul asurtitor și teroare, am fost conștientă că un obuz va lovi în apropi ere”, a declarat Katerina.

o mamă fuge cu fiica sa din calea războiului

Femeia se teme pentru viața ei și a fiicei sale.

[Sursa foto: The Sun]

Citeste si: Locuitorii din Mariupol nu mai au unde să își îngroape morții

În timp ce fugea din calea războiului, Katerina a declarat că nu se aștepta să mai scpae cu viața, mai ales după ce a văzut pe jos o întreagă familie care se zbătea între viață și moarte.

„Un soldat a țipat la mine: „Nu te uita în urmă, nu te uita! La zece metri de noi zăceau o mamă, un tată și fiica lor, morți pe drum. Obuzul i-a lovit direct, în timp ce alergau pentru a-și salva viața alături de noi", a mai povestit aceasta.

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: După două ierni călduroase, Europa trebuie să se pregătească pentru temperaturi scăzute. Cum ar putea La Nina să crească prețurile- antena3.ro

Mai mult decât atât, Katerina a dezvăluit că nu știa că a ajuns pe prima pagina și nici că a fost fotografiată, asta înainte să fie contactată de către jurnaliști.

„Nu am fost niciodată atât de speriată. Chiar nu credeam că vom reuși. Nu mi-am dat seama că fotografia noastră va fi pe prima pagină a The Sun”., a declarat Katerina.

Citeste si: Rusia și Ucraina, tot mai aproape de pace. Anunțul făcut după ultimele negocieri: "Există o înțelegere"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si