Evenimentul a avut loc duminică, 3 octombrie, în orașul israelian Beer Șeva. Echipajele de pompieri au fost solicitate să intervină pentru stingerea unui incendiu pornit în apartamentul unei bătrâne. Împreună cu pensionara se afla și îngrijitoarea acesteia.

La locul incidentului, pompierilor le-a trezit suspiciuni o femeie, în vârstă de 45 de ani, care avea un comportament bizar. Aceasta a fost imediat predată oamenilor legii.

Citeste si: Metoda ingenioasă de a fura din magazine a unei românce stabilite în Italia

Moldoveanca susține că are un ,,cip” care îi dă ordine 

Anchetatorii israelieni au descoperit că femia este cetățean al Republicii Moldova. În timpul audierilor, moldoveanca le-a declarat polițiștilor că în corpul său este implantat un ,,cip”. Aparent, acest dispozitiv i-ar ordonă femeii să facă anumite lucruri.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Femeia suspectă a fost reținută de autoritățile israeliene, urmând să fie supusă unui control psihiatric. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită în incendiu.

Ancheta acestui caz este în desfășurare, urmând ca autoritățiile să stabilească  circumstanțele în care a avut loc evenimentul. 

Citeste si: Români arestați în Italia pentru trafic de migranți


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si