Bianca Mândru este noua concurentă ce a pășit în ”Casa Iubirii” și este prietenă cu Natalia. Frumoasa Moloveancă știe ce vrea de la viață și caută un bărbat puternic care să-i facă față.

Bianca Mândru este noua concurentă ”Casa Iubirii”

Bianca este în vârstă de 25 de ani și este din Republica Moldova, dar locuiește în Italia, Genoa. Noua concurentă lucrează ca web designer și este de o frumusețe răpitoare.

De cum a pășit în casă, fetele au luat-o la întrebări și au studiat-o din cap până în picioare.

„Ești foarte frumoasă”, a spus Ștefania despre Bianca.

Citeste si: Cât a slăbit Andreea Mantea înainte de emisiunea Casa Iubirii? Alimentele pe care nu le consumă prezentatoarea TV

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Bianca este independentă financiar și vrea alături de ea un bărbat puternic. Este în zodia gemeni și cea mai lungă relație a sa a fost de doi ani. Însă concurenta a mărturisit că la începutul relației a fost înșelată, lucru pe care nu la putut uita.

Bianca are deja un favorit în casa băieților pe care dorește să-l cunoască

Se descrie ca fiind o fire sociabilă, dar și serioasă când este nevoie. Îi place să călătorească, dar și să cheltuiască: „Nu pot strânge bani, eu cheltui foarte mult”.

Citeste si: “Casa iubirii”, pe primul loc în inimile românilor! Gala de ieri a emisiunii a plasat Kanal D pe primul loc în audiențe, la nivelul întregii țări

Bianca a pus deja ochii pe Sorin, cel cu care Natalia se afla în cunoaștere. Rămâne de văzut cum va reacționa Sorin când o va vedea pe Bianca.

Emisiunea Casa iubirii va fi putea fi văzută de luni până vineri, de la 10.00 și de la 17.00. De asemenea, poate fi urmărită și în fiecare weekend, sâmbătă și duminică, de la 16.00 și de la 19.00, doar la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si