Botinele elegante vin în nenumărate stiluri, texturi și culori, încât este greu să ții pasul cu moda sau cu ținutele în care le poți integra. În acest articol vei afla ce tipuri de botine elegante sunt populare și vei găsi inspirația unor ținute pe care nu ai cum să le ratezi. 

Ce botine elegante sunt la modă în acest sezon?

La fel ca majoritatea celorlalte articole de bază din garderobă, cizma neagră nu este ceva care se „demodează” cu adevărat.

Anumite stiluri au și puterea de a schimba starea de spirit a unei ținute. De exemplu, o cizmă groasă de luptă va adăuga duritate unei rochii florale sau unei fuste mini, în timp ce o cizmă până la genunchi cu toc este o alternativă ușoară către stilul impecabil. Totul este să adaptezi cizma neagră la stilul și nevoile tale personale.

● Botine elegante până la gleznă

Căutarea botinelor nu este atât de ușoară pe cât pare. Trebuie să găsești o pereche care să nimerească exact punctul potrivit al gleznei, cu un toc care să aibă o înălțime confortabilă. Din fericire, odată ce ai găsit perechea perfectă, aceasta se va potrivi cu orice din garderoba ta: de la denim la rochii maxi.

● Cizme până la genunchi

Fie că sunt purtate cu o rochie, jambiere negre sau blugi, cizmele până la genunchi sunt esențiale.

Un stil plat va adăuga un aspect ecvestru unui look, mai ales atunci când este combinat cu jambiere și un blazer. Varianta tocului stiletto a devenit favorita acestui sezon.

● Chelsea

Cizmele Chelsea se bucură de o renaștere. Branduri faimoase se numără printre mărcile care i-au oferit o actualizare stilului Chelsea, fie că este vorba de o talpă groasă, de ornamente metalice sau de o nuanță neașteptată.

Varianta neagră, totuși, este întotdeauna câștigătoarea.

● Cizme cu șireturi

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cizmele cu șireturi pot adăuga un pic de avantaj chiar și celei mai simple ținute. Fie că este vorba despre o cizmă de luptă, un stil clasic sau o formă inspirată de drumeții, este un stil de cizme de durată și atemporal. În acest sezon, vei purta stilul din anii ’90 cu o fustă de mătase și o haină supradimensionată.

● Botine cu talpă groasă

Cizmele rezistente cu talpă groasă au fost un stil de cult de mai multe sezoane – iar entuziasmul nu scade. Cu ce să porți botinele elegante?  

● Cu o rochie maxi

Actualizează-ți rochia maxi de vară lejeră preferată adăugând o pereche de botine cu talpă plată. Pentru a extinde capacitatea de purtare a acestui look la temperaturi mai reci, adăugă ceva cu mâneci lungi dedesubt sau un blazer cu nasturi deasupra.

● Cu o rochie mini cu imprimeu floral

Dacă nu ești dispusă să renunți complet la articolele de bază ale verii, încearcă să schimbi pantofii tăi tipici albi cu botine. Cizmele de luptă sunt o alegere evidentă, dar cizmele cu vârf ascuțit adaugă și contrast.

● Cu texturi bogate

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Poți face impresie prin potrivirea texturilor în același mod în care potrivești culorile, imprimeurile sau modelele. O rochie transparentă și vaporoasă, purtată cu botine la fel de efemere, este o potrivire remarcabilă. Pentru a obține același efect cu încălțămintea mai puțin delicată, sari peste tendința de încălțăminte simplă și adaugă șosete transparente sau dantelate.

● Cu o rochie de bal

Botinele cu talpă groasă fac minuni atunci când sunt purtate cu o rochie formală, cu volane sau orice altă croială feminină. Nu numai că adaugă lejeritate, dar pot crea o atmosferă casual care funcționează pentru purtarea de zi cu zi.

● Cu un costum

În timp ce sandalele sunt esențiale pentru costumul de vară, botinele devin înlocuitorul lor atât de necesar în toamnă. Când porți un costum, optează pentru botine cu o textură somptuoasă, cum ar fi pielea de căprioară sau catifeaua.

Tu cu ce vei purta perechea de botine din pantofar?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si