"Felina își făcuse culcuș în spațiul tehnic al podului- printre conductele și cablurile subterane ce traversează Splaiul Independenței – în care intra printr-o gaură de la marginea trotuarului. Pentru că fisura a fost acoperită cu ocazia unor lucrări de reparații,  pisica  a rămas blocată în interiorul planșeului de beton", au transmis reprezentanții Poliției Municipiului București, miercuri, 21 septembrie 2022, pe  Facebook

Citeste si: Codul Muncii a fost modificat! Angajații vor beneficia de noi zile libere și variante flexibile de lucru

"Îngrijorați de soarta patrupedului, câțiva iubitori de animale au alertat Poliția Locală a Municipiului București.

După mai multe ore de intervenție, la care- alături de polițiști locali ai D.G.P.L.C.M.B.- au participat și angajați I.S.U.B.I.F și lucrători ai Administrației Naționale Apele Române, pisica a reușit să iasă “din capcană” și să fie preluată în condiții de siguranță.", au mai adăugat polițiștii.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

O pisică a fost salvată de sub planșeul Podului Izvor. Felina a stat ”asfaltată” cinci zile în captivitate

O pisică a fost salvată de sub planșeul Podului Izvor. Felina a stat ”asfaltată” cinci zile în captivitate

[Sursa foto: Facebook/ Poliția Locală București]

Imaginea zilei vine din București! Un fotograf a surprins un fenomen optic superb chiar deasupra Capitalei

Un fotograf din Capitală a reușit să surprindă un fenomen optic superb chiar deasupra orașului lui Bucur. Cu toate că acest fenomen nu este unul atât de rar, o astfel de imagine este greu de imortalizat.

Un fotograf norocos din București a reușit să imortalizeze cu ajutorul aparatului său un fenomen optic, nu foarte rar, dar de o frumusețe deosebită.

Fenomenul este întâlnit adesea sub numele de irizația norilor.

Citeste si: Regele Charles  al III-lea, detalii despre ceremonia de încoronare. Ce fel de ceremonie își dorește noul monarh al Marii Britanii

Irizația norilor sau irizarea este un fenomen optic colorat care apare într-un nor, în general în apropierea soarelui sau a lunii. Culorile se aseamănă cu cele ale curcubeului sau cu cele observate în bulele de săpun și în uleiul de pe suprafața apei. Acest fenomen destul de obișnuit se observă cel mai adesea în norii Altocumulus, Cirrocumulus, Lenticular și Cirrus. Uneori, irizațiile apar ca benzi paralele cu marginea norilor, notează specialiștii de la  meteoradar.ro.

Culorile sunt de obicei pastelate, dar pot fi foarte vii sau amestecate între ele, uneori perlate.

Când apare în apropierea soarelui, din cauza luminii puternice, fenomenul este mai greu de observat, dat dacă acoperiți soarele cu mâna sau cu un obiect, puteți observa efectul de irizare. Imaginea surprinsă în Capitală---- aici.

Citeste si: Tânăr de 19 ani, reţinut după ce a atins o femeie în zonele intime şi i-a făcut propuneri indecente


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si