Aici a murit, in 2015, o tanara de 25 de ani pe nume Simona Marinel Candrea. Tanara era din Vatra Dornei si a fost victima unui accident rutier off-road.

Ea se iubea cu Abdul Rahim Jousouf Hadil, un cetatean arab care detine un service auto pentru modificarea cutiilor de viteze, service la care lucra si

el alturi de Simona. Cei doi obisnuiau sa participe des la concursuri off-road in Muntii Apuseni si asa s-a intamplat si in data de 1 Mai 2015, atunci cand a avut loc nenorocirea.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

In ziua respectiva, Simona se afla ca pasagera in masina lui Abdul, iar el incerca sa urce o panta abrupta in zona Somesul Cald. La un moment dat a pierdut controlul volanului si a cazut cu masina 100 de metri in vale. Simona, chiar daca purta echipament de protectie, a murit, iar el s-a ales doar cu cateva rani usoare.

Tanarul si-a recunoscut vina si a fost condamnat la 1 an si sase luni de inchisoare cu suspendare sub supraveghere.

De atunci, Abdul, sufera incontinuu dupa pierderea Simonei.

El este cel care a ridicat piatra funerara si tot el este cel care a scris niste versuri triste pentru iubita lui. "Simona dragostea mea, toate s-au frant acum.
Si gandurile mele si visele tale. Si daca mi-ai fi zis, hai vino cu mine, fara sa intreb as fi murit cu tine! Ai fost si vei ramane iubirea mea! Sper sa ma ierti tu, pentru ca eu nu ma pot ierta! Familia si prietenii nostrii te-au iubit si plang o data cu mine. Te iubesc mult, Simona mea! Dormi in pace, inger drag si bun. Te iubesc, Abdul"
, sta scris pe mormantul care aminteste oricarui trecator si despre drama, dar si despre o poveste frumoasa de iubire, noteaza cei de la adevarul.ro

Sursa foto: adevarul.ro/Dj Ice


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si