Rayna Culver, din Jersey, a fost arestata in luna mai a acestui an sub acuzatia ca a abuzat sexual un minor si ca i-a pus viata in pericol.

Profesoara, in varsta de 43 de ani, ar fi intretinut de mai multe ori relatii intime cu elevul ei, pe care l-a si luat sub tutela ei, devenindu-i tuture legal.  

Baiatul, in varsta de 15 ani, a ajuns in grija profesoarei dupa ce a fost alungat de acasa de catre rude. Acesta le-a spus politistilor ca i-a fost frica sa ii spuna profesoarei sa se opreasca fiindca se temea ca si ea il va da afara din casa.

"Probabil s-ar fi infuriat si m-ar fi alungat", a spus el.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Politistii au descoperit, ca baiatul are salvat numarul de telefon al profesoarei in telefon ca "Mama". Rayna Culver respinge toate acuzatiile si sustine ca totul este o inventie.

Anchetatorii sustin ca femeia l-ar fi luat pe baiat acasa pentru a pentru a putea intretine relatii intime cu el in ficare zi, scrie Daily Mail.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si