Close sidebar
Close sidebar

O reteta ce te va face sa te lingi pe degete de pofta. Coaste de miel in crusta de fistic - Cum sa le prepari

Chiar dacă nu vă pasionează ,arta culinară, cu siguranţă apreciaţi o mâncare delicioasă. Iată cum puteţi, în doar 20 de minute, să preparaţi o minune în bucătărie - coaste de miel în crustă de fistic. ##VIDEO33685##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Pentru asa bunatate, aveti nevoie de cateva ingrediente usor de gasit in magazinele noastre! Faceti lista si sa incepem!

INGREDIENTELE:

- coaste de miel- mustar cu miere- fistic- menta- patrunjel- rodie- morcovi- ardei galben- pesmet - galbenus de ou- ardei iute-muguri de pin- ceapa rosie- branza de capra pane- zeama de lamaie- sare-piper

Acum suntem gata sa trecem cu totii la treaba. Iata primul pas.
"In primul rand asezonam carnea. Putina sare, putin piper, putin ulei de masline. Punem la gatit. El acum este la 300/ 320 de grade si il lasam 7 minute", explica bucatarul.

PASUL 2: SALATA MAROCANA

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Intre timp, ne putem ocupa de salata marocana.

"Avem ceapa rosie, rosii proaspete tocate marunt putin ardei iute, cine doreste mai piucant poate sa mai puna, castravete verde, rodia.

Se mai adauga menta verde, patrunjel, ardei galben si muguri de pin. Desigur si salata se asezoneaza cu sare, ulei de masline, zeama de lamaie si piper.", ne spune chef-ul.

Coastele de miel se scot dupa cele sapte minute si pregatim ceea ce urmeaza sa devina crusta crocanta.

"Galbenusul de ou se amesteca cu mustrual cu miere. Sa-l ungem cu mustar.

Vom folosi crusta de fistic. Vom acoperi bine cu aceasta crusta. Se pune intr-o tavita si se mai aduga, 6-7 minute la cuptor.", anunta bucatarul.

Pentru plating, rumeniti morcovii pe gratar si pregatiti branza de capra: o dati prin faina si pesmet si o treceti prin ulei incins.
Astfel veti obtina branza de capra crocanta. Acum totul este gata. Asezati cu grija totul in farfurie si mancati cu pofta!

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI