Jocurile Olimpice 2024 de la Paris au fost "pline de evenimente" pentru înotatoarea paraguayană Luana Alonso.

rugată să părăsească Satul Olimpic din cauza unui "comportament indecent"

Luana Alonso, rugată să părăsească Satul Olimpic pentru "comportament indecent" 

[Sursa foto: Facebook]

Sportiva în vârstă de 20 de ani – care s-a retras din sport în 27 iulie după ce nu a reușit să iasă din calificări și să ajungă în semifinalele feminine de 100 m fluture – a fost rugată să părăsească Satul Olimpic pentru crearea unui mediu nepotrivit, potrivit The Sun.

"Prezența ei creează o atmosferă nepotrivită în cadrul echipei Paraguay”, a declarat Larissa Schaerer, șefa Comitetului Olimpic Paraguayan, într-o declarație de presa.

"Îi mulțumim pentru că a procedat conform instrucțiunilor, dat fiind că a fost din proprie voință că nu și-a petrecut noaptea în Satul Olimpic”, a adăugat șefa federației din țara sud-americană.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Luana Alonso a fost rugată să părăsească Satul Olimpic de la Paris

Luana Alonso a fost rugată să părăsească Satul Olimpic de la Paris

Ce a făcut Luana Alonso în Satul Olimpic?

Luana Alonso ar fi rămas în Satul Olimpic, în ciuda faptului că își anunțase retragerea din sport.

Presa din Paraguay a raportat că Alonso a petrecut mai mult timp în Disneyland decât să-și susțină coechipierii din delegația olimpică, supărând conducerea echipei sale.

Potrivit Daily Mail, Luana Alonso a reușit să le distragă atenția altor concurenți, cu „îmbrăcămintea ei sumară și socializarea cu alți sportivi”.

Alonso a terminat pe locul șase în seria ei cu un timp de 1:03.09, care a fost mai mare decât timpul obținut la Jocurile Olimpice de la Tokyo în urmă cu trei ani.

Luana Alonso a fost rugată să părăsească Satul Olimpic de la Paris

Luana Alonso a fost rugată să părăsească Satul Olimpic de la Paris

[Sursa foto: Facebook]

Luana Alonso s-a retras din sport, dar nu și din Satul Olimpic

"Este oficial! Mă retrag de la înot, vă mulțumesc tuturor pentru sprijin!”, a scris Alonso pe Instagram după evenimentul eșuat. „Îmi pare rău, Paraguay ♥️ Trebuie doar să vă mulțumesc!”, a adăugat ea.

Alonso a împărtășit un mesaj emoționant, pe care l-a adresat sportului, într-o postare ulterioară.
„Mulțumesc că mi-ai permis să visez, m-ai învățat să lupt, să încerc, perseverență, sacrificiu, disciplină și multe altele”, a scris ea, inclusiv o grămadă de fotografii cu ea concurând la Jocurile Olimpice de la Paris.

Cu toate acestea, sportiva a petrecut multe alte zile în Satul Olimpic, unde i-a distras pe unii concurenți de sex opus de la concentrarea necesară competiției sportive.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si