Un model taiwanez, care se autointitulează „fanatică a chirurgiei plastice”, a descoperit că în interiorul corpului său, mai exact în zona feței, are mai multe obiecte străine.

De urgență, tânăra s-a progrmat la medic, îngrozită de descoperirea făcută în timpul unui control la aeroport, potrivit informațiilor transmise de nypost.ro

A descoperit că are obisecte străine în corp, în timpul unui control în aeroport

Un model din Taiwan a trăit șocul vieții în timpul unui control din aeroport. Tânăra, care ar avea mai mult de 19 operații plastice, a descoperit că în corpul său se află mai multe obiecte străină, care, cel mai probabil au fost uitate în timpul intervențiilor chirurgicale.

Citește și: Informații șocante despre presupusul ucigaș al fetei de la Sibiu. Tânărul ar avea probleme psihice: "Suferă și a suferit de mai multe psihoze serioase"

model

Model: „Fața mea arată ca un puzzle!”

[Sursa foto: Jam press/nypost.ro]

„Fața mea arată ca un puzzle!”, ar fi spus modelul în lacrimi, când a descoperit ce se află în corpul ei.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Controlul cu scanner din aeroprot ar fi semnalat prezența unui șurub chirurgical de 1 centimetru chiar sub buza de jos. Modelul crede că acel șurub a fost în corpul ei de când și-a pus o „proteză de bărbie”, în urmă cu opt ani.

„Am descoperit în mod neașteptat că am și unghii pe nas”, a mai exclamat modelul, șocată de ce a văzut că se află în corpul său.

Fang Qiyuan, în vârstă de 36 de ani, se autointitulează „fanatică a chirurgiei plastice”. Femeia are peste 19 operații plastice, între care două operații la frunte, cinci la pleoape, cinci la nas, două în bărbie și liposucție pentru repararea feței de cinci ori. 

Citește și: Noi informații despre crima de la Sibiu! Cum ar fi murit, de fapt, tânăra de 21 de ani? Vecinii fac mărturii șocante: "Am înţeles că i-a tăiat gâtul"

model

Model: „Fața mea arată ca un puzzle!”

[Sursa foto: Jam press/nypost.ro]

Operațiile plastice ale lui Fang se ridică la o valoare de peste 250.000 de dolari.

„În majoritatea cazurilor, implanturile pot rămâne în corpul tău fără nici un rău. Înlăturarea lor nu ar trebui să fie niciodată considerată o parte a îngrijirii de rutină”, ar fi declarat un specialist în chirurgie plastică, potrivit sursei citate anterior.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si