Tatal Sarahei Simpson, Terry, a murit in urma cu 22 de ani, dupa ce a cazut de la etaj, suferind rani grave la cap. Inainte sa moara, barbatul i-ar fi spus fiicei sale ca vrea sa fie incinerat cu corpul intact, pregatindu-se astfel pentru viata de dupa moarte.

In ciuda dorintei sale, tanara a fost ingrozita sa descopere ca inima, creierul si alte parti ale corupului ale tatalui sau au fost descoperite in spital, in urma unui audit.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

"Cel mai mare cosmar era sa se trezeasca in viata de dincolo fara organe. In timp ce era la terapie intensiva, am discutat cu el posibilitatea ca organele lui sa fie donate, insa nu a fost de acord”, a declarat tanara, potrivit Daily Mail.

Barbatul a murit in 1995, iar trupul sau a fost incinerat. Familia nu a stiut nicio clipa ce se intampla.

Doi politisti au mers saptamana trecuta la ei acasa pentru a-i informa cu privire la descoperirea facuta in urma auditului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si