Tânără se afla în Parcul Național Piatra Craiului pe traseul din Vârful Ascuţit- Cab. Curmătura prin Padinile Frumoase.   

O tânără de 21 de ani a fost salvată de Salvamont Zărnești

”Serviciul Salvamont Zărneşti a fost alertat prin 112 pentru o persoană sex feminin cu vârsta de 21 de ani care prezenta un traumatism la membrul inferior( glezna stânga)”, a transmis, joi seară, Salvamont România.  

Citeste si: O familie s-a rătăcit în masivul Ceahlău

”Acţiune dusă la bun sfârşit în colaborare cu Administraţia Parcul National Piatra Craiului cărora le mulţumim pentru sprijin”, au mai transmis salvamontiştii.  

Un bărbat s-a rătăcit pe munte după ce a plecat să caute ciuperci

Un bărbat din localitatea Săpânţa, cunoscut ca având probleme medicale, a plecat pe munte pentru a căuta ciuperci, însă nu a mai răspuns la telefon.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: VIDEO| Tragedie în Bucegi. O tânără de 24 ani din Neamț s-a împiedicat și a căzut 200 de metri în prăpastie

”Acţiune în derulare a SPJ Salvamont Maramureş în zona localităţii Săpânţa, judeţul Maramureş. Salvatorii montani se deplasează în zona menţionată şi vor începe în această seară /noapte căutările unui bărbat cu probleme medicale, plecat de dimineaţă la cules ciuperci şi care nu s-a mai întors la domiciliu.

Bicicleta acestuia a fost găsită în localitatea Săpânţa, domiciliul acestuia fiind de fapt într-o altă localitate”, transmite Salvamont Maramureş. 

”Cel care a dat alarma (de-abia) în această seară a comunicat şi numărul de telefon al bărbatului dispărut. Telefonul acestuia sună, dar nu răspunde nimeni, iar în aceste condiţii omul nu poate fi localizat”, precizează Salvamont Maramureş. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si