Close sidebar
Close sidebar

O tanara din Romania care studiaza in Spania a fost umilita de un profesor: „Pleaca in nenorocita ta de tara si schimba-ti numele”

O eleva din Romania care studiaza la Instituto de Educación Secundaria (IES) BENICALAP din Valencia a fost umilita in fata clasei de un profesor din cauza numelui ei.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Eleva a declarat ca incidentul a avut loc pe 8 septembrie, in prima zi de scoala, atunci cand profesorul de educatie plastica a strigat catalogul.

„Cand a ajuns la ea, a întrebat-o de ce are doua nume. Fata i-a spus ca aşa e în Romania. Enervat de raspunsul elevei, profesorul i-a spus: «Pleaca în nenorocita ta de tara şi schimba-ti numele, ca eu asta nu înteleg»”, a declarat mama fetei pentru Inforoes, potrivit gazetaromaneasca.com.

Dupa cateva zile, fata a fost umilita din nou, de acelasi profesor, care i-a spus ca nu ii intelege numele.

Citeste si: INTERVIU Ce face Dan Negru înainte de a intra pe platoul de televiziune. Gestul care i-a adus porecla de „regele audiențelor”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Parintii fetei au depus o serie de plangeri: „Locuiesc de 10 ani în Spania, eu şi sotul meu muncim şi platim taxe la fel ca oricare alt cetatean, nu permit nimanui sa-mi umileasca copilul. Voi merge pana în panzele albe, e inadmisibil ca un copil sa sufere din cauza faptului ca are un nume diferit”, a mai spus mama fetei.

Carmen Julian, directorul institutiei de invatamant, a declarat ca nu vorbeste cu presa despre acest subiect, in timp ce Irina Marin, seful sectiei consulare de la Madrid a precizat ca stiu acest incident si

ca au inceput deja demersurile pentru solutionarea acestuia.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI