Tânăra în vârstă de 17 ani, însărcinată în primul trimestru, a pierdut sarcina prin avort spontan. Aceasta se află în prezent în spital. Cealaltă ucraineancă, în vârstă de 23 de ani, este însărcinată în 20 de săptămâni și prezenta doar niște contracții. În prezent tânăra se simte bine.

Citeste si: Povestea Mariei, ucraineanca care a fugit de război în România cu un copil de mână și unul în pântece. A luat cu ea doar un rucsac și câinele familiei

Oboseala, stresul, frigul și efortul în tentativa de a scăpa de războiul cumplit din țara lor le putea fi fatal celor două tinere. Din păcate, pentru fata în vârstă de 17 ani nu s-a mai putut face nimic în privința sarcinii care a fost pierdută.

Refugiatele însărcinate din Ucraina sunt sfătuite să se prezinte la control chiar și fără programare

Ucraineanca în vârstă de 17 ani este în prezent internată la maternitatea Bună Vestire din Galați unde i se administrează tratament, iar cea în vârstă de 23 de ani s-a întors la cămine acolo unde era cazată.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Alertă în Ucraina: Rusia anunță că va lovi la Kiev. Oamenii sunt îndemnați să-și părăsească locuințele

Ținând cont prin ce au fost nevoite să treacă cele două tinere prin acest exod, specialiștii recomandă ca femeile însărcinate să vina cu sau fară programare la consult.

Autoritățile din municipiul Galați încearcă pe cât posibil să afle și să țină sub monitorizare femeile din Ucraina însărcinate pentru a preîntâmpina orice problemă de acest sens. În Galați sunt cazate refugiate gravide chiar și aproape de termenul de naștere.

Citeste si: Unde se ascunde familia lui Putin, în timp ce Rusia bombardează Ucraina. Cei apropriați președintelui se află într-un ,,adăpost nuclear"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si