Problemele par să nu se termine pentru Viorel Lis, chiar atunci când a crezut că a scăpat de procesele juridice.

După ce judecătorii au respins și amânat procesul pentru moștenire, fostul edil va trebui să se prezintă, din nou, în fața magistraților, în martie 2023. 

Citește și: Oana Lis trece prin momente de cumpănă: „A murit! Îl iert pentru tot!”

Oana Lis, primele declarații despre problemele juridice ale lui Viorel

În ultima vreme, Oana Lis  a demonstrat că este o soție loială, care îl iubește pe Viorel, contrar a ceea ce au spus gurile rele. Soția fostului edil îi este alături la bine și la rău. În acest caz, pare că problemele juridice nu-i dau pace lui Viorel.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Instanța a luat o decizie care i-a revoltat pe cei doi soți. Este vorba despre amânarea procesului pentru moștenire pentru luna martie 2023.

Soția lui Viorel este cu nervii la pământ pentru că nu se ajunge la o înțelegere în acest proces, aceasta fiind nevoită să se plimbe prin tribunale. Chiar dacă nu sunt problemele ei, Oana a spus că a încercat să găsească o cale de mijloc în cazul procesului soțului său cu familia lui, dar se pare că lucrurile bune au durat puțin.

Citește și: Oana Lis și-a amanetat verigheta. Blondina a rămas fără bani

„Este un proces care durează deja de mult timp, nu sunt problemele mele familiale, dar eu am încercat să mediez, pentru că îmi doresc să se încheie, deoarece și în actele medicale ale lui Viorel, scrie că nu are voie să se streseze. Eu nu pot să plec de lângă Viorel în Argeș și trebuie cineva să ne reprezinte la proces.

Noi am încercat să ne înțelegem și ajunsesem la un numitor comun, însă când să se intre pe făgașul unui proces, termenele se dau foarte lungi, noi avem termen anul viitor. Eu îmi doresc ca ei să se înțeleagă, dacă părinții lui Viorel ar fi trăit, ar fi fost șocați că s-a ajuns la așa ceva”, a declarat Oana Lis la o emisiune televizată.

Citește și: Diagnostic crunt pentru Viorel Lis. De ce boală suferă fostul primar


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si