##CITAT23##

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Căpitanul echipei, Oana Manea, a vorbit la ProSport LIVE despre succesul echipei de handbal de la Budapesta. Cu toate că a rămas fără voce, Oana a reusit sa dea cateva declaratii si recunoscut că inca nu realizează ce a reuşit alături de colegele sale.

" Scuze pentru vocea pe care o am. Mi-am lăsat vocea la Budapesta! Nici nu realizez ce am făcut aseară. Sunt foarte fericită, bucuroasă.  Nici nu pot să spun ce înseamnă pentru mine, este un vis devenit realitate. Tot meciul am simţit că vom câştiga, aveam prea mare încredere în noi, eram prea motivate. O secundă nu m-am gândit că nu vom obţine Cupa. La început, nici noi ne gândeam că vom câştiga şi cred că nimeni nu a crezut vreodată. Dar aşa a fost să fie, să fim o echipă unită, să fim în cea mai mare formă", a declarat Oana Manea la ProSport LIVE.



CSM Bucureşti a învins, scor 29-26, după prelungiri şi executarea aruncărilor de la şapte metri, pe ETO Gyor, în finala turneului Final Four de la Budapesta şi a câştigat trofeul Ligii Campionilor, chiar în sezonul de debut. Suedeza Isabelle Gullden a primit titlul de golgheteră a competiţiei, scrie Mediafax.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si