Oana are doi copii împreună cu Răzvan Miheț, cu care este încă căsătorită. Deși nu au divorțat oficial, sora Deliei Matache  și soțul său sunt separați, iar aceasta și-a găsit un alt partener.

Cei doi au decis să nu mai apar în mediul online

Protecția Copilului s-ar fi sesizat recent, după o ieșire a noului iubit al Oanei.

Acesta s-a filmat când vorbea despre fiul Oanei, Bogdan spunând: “ Iarăși plânge, o să-i bag un peni***** ”l. 

Citește și: Gina Matache îl desființează pe noul iubit al Oanei Matache: „A venit un neica nimeni să se facă tătic”

Răzvan Miheț ar fi aflat de situație și ar fi luat legătura cu Oana Matache și i-ar fi transmis că ar fi în pericol să piardă copiii, pe Jessica și Bogdan, în cazul în care situația ar escalada. Bărbatul a înștiințat-o pe Oana cu privire la riscurile la care se supune, printre care și pierderea celor doi micuți. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Povestea dramatică a lui Radu Siffredi, iubitul Oanei Matache: „S-au purtat foarte urât cu mine”

Sora Deliei s-a conformat și cei doi și-au anulat podcast-ul pe care îl aveau programat și atât ea, cât și a Radu Siffredi au limitat aproape în totalitate activitatea în mediul online. De asemenea, cei doi au anunțat că, pentru o perioadă, dispar din viața din lumina reflectoarelor.

Mama Oanei Matache nu este de acord cu noul partener

La scurtă vreme după ce Gina Matache a făcut publice imaginile când potențialul său ginere a avut o reacție total neaspirată la adresa unui dintre nepoții săi, Oana Matache a intervenit într-un mesaj pe Instagram cu privire la situația cu care se confruntă de când mama sa a lansat scandalul în spațiul public.

Citește și: Povestea dramatică a lui Radu Siffredi, iubitul Oanei Matache: „S-au purtat foarte urât cu mine”

Tânăra a declarat că eticheta care i-a fost pusă atât ei, cât și iubitului ei au cauzat întreaga situație, și că cei mici sunt în siguranță alături de iubitul ei. De asemenea, aceasta a punctat faptul că toate persoanele care l-au cunoscut pe Radu Siffredi și-au schimbat opinia despre el, în afară de mama sa, care a refuzat vehement să-l întâlnească.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Oana Matache răspunde acuzațiilor aduse: „Aceste aplauze asigură femeia să fie la dispoziția bărbaților”

Oana Matache și Răzvan Miheț sunt căsătoriți din anul 2017, iar nași le-au fost Delia și Răzvan Munteanu. Aceasta nu a dat prea multe detalii despre motivul despărțirii, însă a precizat că a fost o despărițire fără scandal.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si