Mihai Olaru activa în cadrul IPJ Dolj de zece ani. În luna septembrie, se transferase la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, la departamentul pirotehnic, potrivit Adevarul.ro. În urmă cu câteva zile, ofiţerul a cerut câteva zile de concediu.

Citeste si: Comisari de mediu atacați cu furci, în Ilfov

Mama ofițerului SAS a anunțat dispariția tânărului

Cea care a sesizat că ceva este în neregulă a fost chiar mama bărbatului, care nu-l mai găsea de două zile.

„Mama ofiţerului a spus că fiul ei este de negăsit, îl sună încontinuu şi nu răspunde. Cei doi locuiau împreună", au povestit colegii poliţistului.

Poliţiştii au început căutările imediat. Trupul neînsufleţit al colegului lor a fost găsit în subsolul blocului unde locuia.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Un motociclist de 20 de ani a murit în Pasajul Unirii din Capitală

"Cel mai probabil, a suferit o depresie" 

„Nu ne vine să credem. Ultima perioadă a fost, e adevărat, grea pentru el. Îi murise tatăl, divorţase, avusese o altă relaţie, se despărţise şi de a doua femeie. Cel mai probabil, a suferit o depresie", au declarat colegii ofiţerului.

Citeste si: Sfârșit tragic pentru o mamă și bebelușul ei nou născut. Au murit în maternitate la scurt timp după naștere

Cadavrul bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Clinic Municipal Filantropia, fiind dispusă efectarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului, potrivit GDS.ro.

n cauză, politistii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si