Close sidebar
Close sidebar

Olguta Vasilescu spune ca nu este exclus ca Victor Ponta sa fie noul ministru al Justitiei

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, luni seara, la B1TV, ca este posibil ca fostul premier Victor Ponta sa preia postul de ministru al Justitiei.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Ponta este un membru al PSD-ului. Si nu orice membru, ci unul important. Este posibil ca Ponta sa intre in Guvernul Grindeanu. La Justitie, dar nu pot sa spun ce au vorbit. Nu mai spuneti ca sunt certuri in interiorul partidului, Liviu Dragnea si Victor Ponta se inteleg bine", a declarat ministrul Muncii, luni seara, la B1 TV.
 

Citeste si: Gabriel Vasiliu, prezent la înmormântarea soției lui! Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a obținut o permisie de o zi: „Și-a dorit mult să o vadă pentru ultima oară”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, „drumul printre nori”- antena3.ro

Luni, in spatiul public au aparut informatii ca premierul Sorin Grindeanu si fostul premier Victor Ponta s-au intâlnit in cursul acestei zile la Guvern.

Victor Ponta a mai fost interimar la Ministerul Justitiei in martie 2013, când era premier. Atunci, el a preluat portofoliul Justititiei dupa ce Mona Pivniceru a demisionat, pentru a fi judecator la Curtea Constitutionala. Ponta a mai fost ministru interimar al Justitiei si in 2012.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI