Close sidebar
Close sidebar

Operatiune dificila de salvare in Timisoara! Un cal a cazut intr-un sant adanc de doi metri

Operatiune foarte dificila, de salvare, la Timisoara. Un cal a cazut într-un sant adanc de doi metri, plin cu apa si noroi, apoi a ramas împotmolit. Si poate n-ar fi supravieþuit daca, nu sareau sa-l ajute politistii locali.

,


DISTRIBUIE
acest articol

O lupta contra cronometru au dus salvatorii pentru a nu rani calul aflat deja intr-o situatie imposibila. Armasarul pare sanatos tun si bine ingrijit, asa ca nimeni nu isi imagineaza cum a ajuns captiv intr-un sant de la marginea Timisoarei.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Cel care i-a sarit bietului animal in ajutor a fost un trecator care a alertat imediat politia locala. Salvatorii, patru la numar si un sofer, au legat calul cu mai multe chingi pentru a-l putea scoate la suprafata.

S-au temut sa nu raneasca animalul mai tare, asa ca au incercat sa nu il bruscheze.

Operatiunea a durat minute-n sir si parea fara izbanda. Chiar cand voiau sa se lase pagubasi, salvatorii au reusit sa traga animalul pe mal. Din fericire, calul nu pare sa fi suferit rani grave.

Oamenii legii incearca acum sa-l gaseasca pe proprietar. Acesta se va alege cu o amenda de 3000 de lei pentru ca a lasat bidiviul nesupravegheat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI