Preotul este printre ultimii care au batut la usa femeii, banuind ca ceva necurat sa ascunde in casa.

"Cand sa intru in casa nu am putuit intra cva nu mi s a dat voie de catre doamna, am spus pot sa intru in casa cu icoana? nu parinte ca e dezastru e soba stricata", spune preotul.

Pe Ion Spiridon rudele il cautau de 3 saptamani.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

L-au gasit, intr-un final, mort, in casa vecinei, ascuns sub mai multe paturi. Imaginea e cu atat mai infioratoare cu cat, spun oamenii, cadavrul ar fi fost deghizat in femeie. Batranul de 85 de ani ar fi fost gasit imbracat cu o fusta si cu sutien.  

"Era agresiva, era agresiva. Mergea pe drum si duduia. Era agresiva".

In mainile ei ar fi incaput, nevinovat, bietul batran. Ademenit, chipurile, sa-i repare soba, omul a sfarsit cumplit.

Cu mintea zdruncinata de-o boala psihica ingrozitoare, cel mai probabil, femeia nu a avut discernamant cand a facut oroarea. 

Rudele batranului nu isi explica cum de s-a ajuns la o asemenea crima. In loc sa-si petreaca sarbatorile la masa, cu tatal, fiul, venit tocmai din Germania, l-a dus acum la groapa.

 

Deocamdata, femeia e internata la Socola, sub tratament. Daca se va stabili ca a avut discernamant, ea va sta ani buni dupa gratii.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si