Cumparatorii care au lista facuta de-acasa si buget fix spun ca oricat de scumpe ar fi n-au cum sa le ocoleasca,  asa ca pentru un cofraj renunta la alte alimente.

Ion Gravrila trimite saptamanal spre marile magazine din tara saptezeci de mii de oua. Chiar daca pe raft pretul unui ou este si de 1 leu, producatorii spun ca de la ei din ferma pleaca mult mai ieftin.

Pretul oualor a crescut pentru ca nu mai sunt importuri din Polonia. Cred ca nu mai sunt oua pe piata europeana din cauza de salmonela din cauza substaentelor cu care s-au combatut capusele gainilor. 7:27

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Odata cu ouale, a crescut si pretul lactatelor: untul, de pilda, il cumparam cu 4 lei mai mult decat o faceam in urma cu o luna!

Scumpirea alimentelor de baza pentru romani a umflat, automat, si preturile produselor de cofetarie si patiserie.

Valul de scumpiri de la inceputul lunii octombrie nu se simte doar in pretul alimentelor: cresc facturile la curent si gaze, carburantilor si ratele la credite.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si