Pâine de casă. Rețeta simplă cu care nu vei da niciodată greș
Pâine de casă. Pâine de casă rețetă. Cum se face pâinea de casă. Pâine de casă fără frământare. Pâine de casă cu maia. Iată rețeta
Pâine de casă. Pâine de casă rețetă. Cum se face pâinea de casă. Pâine de casă fără frământare. Pâine de casă cu maia. Aceasta reteta excelenta se adreseaza tuturor gospodinelor interesate de bucataria traditionala. Afla cum poti prepara cu usurinta o delicioasa paine taraneasca de casa cu maia!
Pâinea de casă nu se compară cu nicio pâine de la magazin.
O rețetă ieftină, simplă și delicioasă, din ingrediente puține pe care sigur le ai acasă!
Umple-ți întreaga casă de aroma minunată de pâine proaspăt scoasă din cuptor!
Pâine de casă. Pâine de casă rețetă. Cum se fac e pâinea de casă. Pâine de casă fără frământare. Pâine de casă cu maia. Pâinea este un aliment indispensabil pentru multe mese. O mâncăm alături de ciorbe, supe, fripturi, șnițele, pateuri, creme tartinabile, aperitive fel de fel.
Însă pâinea de casă are ceva special, care ne duce pe toți cu gândul la copilărie.
Mulți dintre noi ne amintim de aroma delicioasă a pâinii calde scoase din cuptor de către mamele și bunicile noastre.
Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Mirosul și gustul acela nu puteau fi întrecute de nicio pâine caldă de la magazin.
Pâinea este unul din cele mai vechi alimente. Cele mai vechi dovezi datează de acum 14.500
de ani, din deșertul de nord-est al Iordaniei.
Cel mai des, pâinea este făcută din făină de grâu, dar există și variante de pâine făcute din făină de orz, făină de porumb, fulgi de cartofi și alte ingrediente mai puțin convenționale.
Dacă vrei să afli cum să faci o pâine de casă gustoasă, care îți va aduce aminte de copilărie și îți va impresiona până și cei mai mofturoși oaspeți, urmează rețeta noastră, care este cu mult mai simplă decât ai crede.
Pâine de casă. Pâine de casă rețetă. Cum se face pâinea de casă. Pâine de casă fără frământare. Pâine de casă cu maia. Se face o maia din 400 ml de apă, cubul de drojdie, 3 linguri de făină, sare şi zahăr şi se lasă la dospit până îşi dublează volumul, scrie retete.unica.ro
Se cerne restul de făină şi se face un loc în mijlocul ei în care se pune maiaua.
Citeste si: VIDEO Ce a surprins Igor Cuciuc la mormântul fiicei sale: "Puișorul nostru"- radioimpuls.ro
Se încorporează făina până ce rezultă un aluat care se lasă să crească aproximativ o oră.
Se tapetează o tavă cu unt şi făină şi se pune aluatul. Se dă la cuptor pentru 45 de minute și pâinea de casă este gata.
Pâine de casă. Pâine de casă rețetă. Cum se face pâinea de casă. Pâine de casă fără frământare. Pâine de casă cu maia. Se consumă caldă sau rece – este delicioasă oricum!