UPDATE: Barbatul care a intrat, sambata seara, cu masina, in terasa unui cazinou din centrul municipiului Satu Mare, s-a predat Politiei, el fiind in prezent audiat de politisti. Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Satu Mare, Raducu Silaghi, a declarat ca soferul s-a predat la Politie, cel mai probabil el cedand "la presiunea mediatica". La ora transmiterii acestei stiri, barbatul este audiat de politisti. Silaghi a precizat ca in luna ianuarie barbatul a fost implicat intr-un alt incident rutier.

Atunci, soferul, oprit de politisti, a refuzat sa i se recolteze probe biologice, fiindu-i suspendat permisul de conducere. Politistii fac cercetari in acest caz pentru distrugere si tulburarea linistii publice. De altfel, patronul cazinoului din municipiul Satu Mare, a carui terasa a fost distrusa de barbat, a depus plangere la Politie pentru distrugere.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Conform PresaSM.ro, care citeaza martori ai incidentului, soferul masinii ar fi incercat astfel sa se razbune pe oamenii de ordine, care nu i-au permis accesul in cazino, din cauza unor probleme mai vechi.

El s-a urcat in masina si a intrat cu autoturismul in terasa, fiind la un pas sa loveasca mai multi copii aflati in zona.



Surse judiciare au declarat pentru PresaSM.ro ca barbatul avea permisul suspendat, fapt agravant pentru fapta sa. In prezent, el este cautat de politisti.
 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si