Raisa, o fetiță în vârstă de 2 ani și jumătate, s-a stins la trei ore după ce a ajuns la camera de gardă a Spitalului de Copii „Louis Țurcanu' din Timișoara, potrivit Baby Unica.

Fetița nu ar fi avut niciodată probleme de sănătate

Problemele au început în urmă cu câteva zile când mama a sesizat câteva pete albastre pe corpul fetei și începuse să facă febră.

Speriată, ea s-a prezentat de urgență cu fetița la spital, cerând ajutorul medicilor. Mama spune că mai mulți medici rezidenți s-ar adunat în jurul fetei să o vadă și s-ar fi încuiat în cameră cu micuța, fără ca ea să mai aibă acces la copil. Familia este de părere că medicii ar fi greșit procedurile, lucru ce ar fi dus la moartea copilei, care nu ar fi avut probleme de sănătate.

Problemele au început în urmă cu câteva zile când mama a sesizat câteva pete albastre pe corpul fetei

Problemele au început în urmă cu câteva zile când mama a sesizat câteva pete albastre pe corpul fetei

[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Ultimele informații din dosarul Raisei, fetița ucisă într-un accident provocat de un polițist. Acesta cere anularea expertizei

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Medicii se apără și susțin că decesul copilei ar fi fost provocat de o boala subită, potrivit Antena 3 CNN.

”Sufletul și inima mea, zâmbetul meu, jumătate din inimă a murit cu tine... Viața mea, Raisa, ne-ai lăsat cu durere în suflet! Mai ales pe mine... De ce m-ai lăsat, suflet minunat?”, a scris mama fetiței pe rețeaua socială. 

”Doamne, Dumnezeule, nu se poate așa ceva! Înger mic! Condoleanțe!”, a mai scris cineva.

”Dumnezeu să aibă grijă de suflețelul ei și pe voi să vă întărească în aceste momente groaznice, Drum lin spre ceruri, fetiță cu chip de înger! Iar vouă multă putere să puteți trece peste aceasta mare durere!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si