După câteva zile de când Larisa și Ionuț și-au oficializat relația, Andreea Mantea a considerat că este momentul potrivit ca părinții concurentei să își dea cu părerea despre această relație.
Cei doi au fost luați prin surprindere de intervenția lor.

Citeste si: Andreea Mantea îl vrea șters definitiv de pe corp: "Mi l-am făcut după un serial, Revenge!"

Părinții au mărturisit că-l plac foarte mult pe tânăr și sunt încântați de el.

"Ea nu prea a fost îndrăgostită, a fost vreo șase luni, a avut un iubit, dar nu a fost îndrăgostită niciodată, acum cred că simte ceva dragoste, după cum o văd în discuții.", a completat tatăl Larisei.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Cine este Alexandra, noua concurentă din ”Casa Iubirii”?

Mama Larisei a avut și câteva sfaturi pentru tineri. "Să se gândească bine ce vor să facă, să lase unul de la altul dacă vor ajunge mai departe și să existe comunicare între ei, să comunice orice problemă au, ce nu le place, să-și spună frumos în față și să discute."

, a mai spus mama Larisei.

Citeste si: Larisa și Ionuț din Casa Iubirii formează oficial un cuplu. Care a fost reacția Kingăi

Larisa și Ionuț formează oficial un cuplu

După mai multe zile în care au purtat discuții intense și chiar s-au sărutat, Ionuț și Larisa au spus oficial că formează un cuplu. Tânărul a decis să îi facă o surpriză concurentei, așa că a chemat-o lângă piscină.

Citeste si:  Cine este Alexandra, noua concurentă din ”Casa Iubirii”?

Blonda a spus, spre neliniștea Kingăi, că va face orice pentru a-i câștiga inima lui Ionuț. După o lungă așteptare, tânărul a decis să oficializeze relația cu frumoasa blondină. Ionuț a vrut să creeze un moment perfect, căci a chemat-o pe concurentă lângă piscină.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si