Close sidebar
Close sidebar

Parlamentul va incepe maine dezbaterile si votul asupra noului Guvern Tudose

Conducerea Parlamentului a decis, miercuri, ca plenul reunit sa fie convocat joi, la ora 15.00, pentru dezbaterea si votarea noului Guvern condus de Mihai Tudose. Ministrii vor fi audiati in comisiile de specialitate de joi dimineata, incepand cu ora 8.00.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Conducerea Parlamentului a aprobat calendarul audierilor, ele urmand sa inceapa la ora 8.00. Fiecare ministru va avea la dispozitie 30 de minute pentru prezentarea programului sau si pentru intrebari, potrivit programarii efectuate.

Ultimele audieri se vor incheia la ora 14.00.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

La ora 15.00 este convocat plenul reunit al celor doua Camere. Acolo, premierul desemnat Mihai Tudose isi va prezenta programul de guvernare si va cere votul de incredere al parlamentarilor.

Dupa vot, care este estimat sa dureze aproximativ 2 ore si jumatate, noul Cabinet va fi asteptat la Palatul Cotroceni pentru depunerea juramantului.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI