După ce a pătruns pe pârtia de schi din Păltiniș și a rămas înzăpezit, bărbatul și-a chemat tovarășii în ajutor. Potrivit jandarmilor sibieni, citaţi de „Turnul Sfatului”, bărbatul s-a blocat cu maşina în noaptea de luni spre marţi (6/7 ianuarie), în jurul orei 00:00.

Citeste si: Cum a decurs o ieșire la restaurant pentru Mihai Șora, filozoful de 103 ani, și soția cu 56 de ani mai tânără

Deși au încercat de mai multe ori, cei trei nu au reușit să scoată autoturismul din zăpadă așa că au chemat Jandarmii din cadrul Postului Montan Păltiniş.

Pățania unui șofer: a intrat cu BMW-ul pe pârtia de schi și a rămas înzăpezit

„Azi-noapte, în jurul orei 00:00, un bărbat a rămas blocat cu autoturismul pe pârtia Onceşti, zona montană Păltiniş. Întrucât nu a avut posibilitatea de a tracta maşina, în această dimineaţă au venit în sprijinul său încă doi bărbaţi.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Pățania unui șofer: a intrat cu BMW-ul pe pârtia de schi și a rămas înzăpezit

Citeste si: Și-a prins soțul în pat cu amanta, apoi l-a vândut femeii cu care a înșelat-o pentru o sumă incredibilă

Pentru fapta sa, sibianul a fost sancţionat de jandarmii din cadrul Postului Montan Păltiniş cu amendă în valoare de 2.000 lei pentru nerespectarea prevederilor HG nr. 263/2001 privind amenajarea, omologarea, întreţinerea şi exploatarea pârtiilor de schi pentru agrement.

De asemenea, cei doi bărbaţi veniţi în ajutor au fost sancţionaţi cu avertisment scris”, a declarat Floriana Picioiu, purtător de cuvânt la Jandarmeria Sibiu.

Citeste si: Ce a apărut pe cerul Iranului înainte ca Soleimani să fie asasinat

Autoritățile l-au sancționat pe șofer cu o amendă în valoare de 2.000 de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si