Close sidebar
Close sidebar

Patriarhul Kirill, un nou mesaj de susținere pentru soldații ruși

Patriarhul Kiril este un susținător declarat al lui Vladimir Putin și al soldaților ruși ce luptă împotriva Ucrainei. Patriarhul Rusiei șochează din nou cu un mesaj de susținere a războiului.

Diana Bostan,

Patriarhul Kirill și Vladimir Putin


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În urma acestor mesaje, Marea Britanie a devenit, săptămâna trecută, prima țară europeană care a impus sancțiuni împotriva patriarhului Kirill al Rusiei.

Patriarhul Kirill, un nou mesaj de susținere pentru soldații ruși

”Soldații ruși dau dovadă de un curaj și un spirit de sacrificiu uimitoare în operațiunea militară specială din Ucraina și Donbas, iar totul vine dintr-un simț moral interior”, a susținut liderul bisericii ortodoxe ruse, Patriarhul Kirill potrivit Nexta.

Citeste si: Reacția dură a rușilor după vizitele oficialilor europeni în capitala Ucrainei: „Mâncătorii de broaște, lebăr și spaghete adoră să viziteze Kievul. Fără folos”

Citeste si: Octavian este tânărul de 22 de ani decedat în accidentul din Argeș: "O inimă bună a încetat să mai bată!"- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

”Amintiți-vă că măreția statului nostru și respectul pentru noi vor fi în mare măsură determinate de felul în care va fi fața forțelor noastre armate”, a îndemnat patriarhul Kirill, care la scurt timp

după descoperirea atrocităților comise de armata rusă la Bucha, a declarat că soldații ruși „cu siguranță” nu ar putea face rău nimănui. ”Suntem o putere iubitoare de pace”, a mai spus el, recent.

Patriarhul Kirill este un susținător înfocat al lui Vladimir Putin

Patriarhul Kirill a fost inclus pe lista oficialilor ruși împotriva cărora Uniunea Europeană urma să impună sancțiuni, ca parte a celui de-al șaselea pachet de măsuri îndreptate împotriva Rusiei.

Citeste si: Papa Francisc, mesaj către Patriarhul Chiril al Moscovei: „Patriarhul nu se poate transforma în băiatul de altar al lui Putin”

În acest context, premierul ungar Viktor Orban a anunțat că guvernul său nu va susține sancționarea patriarhului Rusiei, afirmând că problema libertății religioase este „sacră și inviolabilă” în Ungaria.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI