Close sidebar
Close sidebar

Patru dintre migrantii depistati in apropiere de 2 Mai au ajuns la spital

Patru din cei 97 de migranti irakieni şi iranieni depistati sambata dimineata la bordul unei ambarcatiuni in apropierea tarmului romanesc al Marii Negre au ajuns la spital, avand simptome specifice enterocolitei, iar doua dintre ele au ramas sub supraveghere medicala.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentantilor Garzii de Coasta, doi dintre migranti au parasit deja spitalul, ceilalti doi ramanand in continuare sub observatie medicala.

La ora transmiterii acestei ştiri, actiunea de verificare a tututor migrantilor nu se incheiase.

O nava pe care se aflau 97 de refugiati din Iran şi Irak, intre care 36 de copii, a fost interceptata sambata dimineata de catre autoritatile romane, in zona Vama Veche- 2 Mai, persoanele aflate la bord fiind duse la Mangalia pentru verificari. O a doua ambarcatiune la bordul careia se aflau 120 de migranti a fost depistata in largul marii vineri noapte, iar politiştii romani de frontiera au cerut sprijinul autoritatilor din Turcia.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI