Cinci elevi ai unui liceu din Timisoara au castigat competitia virtuala Zero Robotics desfasurata la Amsterdam. Echipa din Timisoara a fost cea mai buna din cele 10 care s-au confruntat la acest concurs, scrie  DIGI24.

Concursul a avut loc in Statele Unite ale Americii si a fost transmis live si in Olanda si Australia. Echipa a mers in Olanda, iar la intoarcerea acasa a fost asteptata cu emotii de parinti.Castigatorii

nu au primit premii in bani, insa experienta traita in Olanda este unica.

In plus, au primit diplome si au recunoasterea intregii comunitati de cercetatori din domeniu. In finala ZeroRobotics s-au calificat 18 echipe.Competitia a fost impartita in doua concursuri- la unul au participat zece echipe, la celalalt, opt. Trei dintre ele au fost din Romania: doua din Timisoara si una din Piatra Neamt.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Sursa foto:  NASA

Cinci elevi ai unui liceu din Timisoara au castigat competitia virtuala Zero Robotics desfasurata la Amsterdam.
Echipa din Timisoara a fost cea mai buna din cele 10 care s-au confruntat la acest concurs.
Munca depusa de cei 5 elevi in ultima jumatate de an s-a redus la cele 3 minute cat a durat ultima etapa.
Concursul a avut loc in Statele Unite ale Americii si a fost transmis live si in Olanda si Australia. Echipa a mers in Olanda, iar la intoarcerea acasa a fost asteptata cu emotii de parinti.
Castigatorii nu au primit premii in bani, insa experienta traita in Olanda este unica.
In plus, au primit diplome si au recunoasterea intregii comunitati de cercetatori din domeniu. In finala ZeroRobotics s-au calificat 18 echipe.
Competitia a fost impartita in doua concursuri- la unul au participat zece echipe, la celalalt, opt. Trei dintre ele au fost din Romania: doua din Timisoara si una din Piatra Neamt.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si