Poliţiştii de la Protecţia Animalelor Bacău s-au sesizat din oficiu după ce pe o reţea de socializare au apărut imagini în care două persoane au fost surprinse când abandonau un câine în comuna Racova din judeţul Bacău. Cele două persoane au fost amendate cu 8.000 de lei, potrivit Antena 3 CNN.

Câinele a fost predat unei fundații din județul Bacău

”Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public, pe o reţea de socializare, privind abandonarea unui câine pe raza comunei Racova, poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor Bacău s-au sesizat din oficiu, stabilind faptul că,

la data de 25 aprilie a. c., două persoane ar fi abandonat, dintr-un autovehicul, un câine, pe raza comunei Racova. În urma verificărilor efectuate au fost identificate persoanele în cauză şi sancţionate contravenţional conform Legii 205/2004, privind protecţia animalelor, cu amendă în valoare totală de 8.000 de lei”, transmite IPJ Bacău.

Citește și: 4 sfaturi utile pentru îngrijirea și creșterea cățeilor

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Animalul a fost găsit şi a fost predat de poliţişti unei fundaţii din judeţul Bacău. Abandonarea animalelor se sancționează conform art 26, alin 1, lit b, din Legea 205/2004 (R), privind protecția animalelor cu amendă de la 3.000 de lei la 12.000 de lei, mai precizează poliţiştii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si