Potrivit reprezentantilor ISU Dobrogea, pana vineri dupa-amiaza, pompierii au salvat peste 90 de persoane care ramasesera blocate pe DN 3 intre Constanta si Valu lui Traian in zeci de autovehicule.

Echipele de interventie au lucrat cateva ore pentru deszapezirea masinilor, iar acolo unde acest lucru nu a fost posibil au transportat pasagerii pana la intrarea in municipiul Constanta unde au fost asteptati de rude si prieteni care sa-i duca acasa.

Astfel, pe acea portiune de drum ramasesera blocate 15 autoturisme, sase microbuze si trei autocare.

In zona respectiva s-a format un strat de zapada de aproximativ 30 de centimetri, iar vizibilitatea este zero.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

La ora transmiterii acestei stiri, operatiunea de salvare este in desfasurare, atat in zona Valu lui Traian, cat si in alte locuri din judetul Constanta.

La Valu lui Traian intervin si militari de la Brigada 9 Mecanizata Marasesti.

Judetul Constanta se afla sub cod rosu de viscol pana vineri la ora 18.00, toate drumurile judetene si nationale fiind inchise. De asemenea, traficul feroviar este oprit, iar toate trenurile au ramas in statii.

Sursa: News.ro.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si