Close sidebar
Close sidebar

Peste un milion de tigari de contrabanda, descoperite de politisti in apropiere de Capitala. Unde erau ascunse

S-au incheiat vremurile in care tigarile de contrabanda se aduceau in tara cu sacosa. Acum se lucreaza in stil mare. Priviti ce surpriza au avut politistii ilfoveni cand au verificat remorca unui TIR ...la un control de rutina!

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Imaginile halucinante au fost filmate in apropiere de intrarea in Capitala. Politistii din Otopeni au reusit sa prinda in flagrant trei ucraineni care transportau o cantitate impresionanta de tigari.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

In total, mai bine de un milion de tigarete au fost descoperite ascunse sub podeaua remorcii. Traficantii sperau sa obtina din vanzarea lor pe piata neagra din Bucuresti peste 100 de mii de euro.

Din cercetarile efectuate, anchetatorii au reusit sa stabileasca faptul ca tigarile erau aduse din Ucraina si urmau sa fie vandute unor romani. Cei trei barbati prinsi in flagrant au fost saltati. Ei si complicii lor din Romania risca sa petreaca ani buni in spatele gratiilor.

Tigarile si TIR-ul in care erau transportate au fost confiscate de autoritati.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI