Close sidebar
Close sidebar

Pizza poloneza este cea mai tare reteta pe care o poti face in casa! Uite cat de simplu se prepara si ce apetisant arata!

Aceasta pizza este inspirata de un desert polonez, Babka, ce se pregateste in special in dimineata de Paste.


DISTRIBUIE
acest articol

Pizza poloneza este cea mai tare reteta pe care o poti face in casa! Uite cat de simplu se prepara si ce apetisant arata!
Aceasta pizza este inspirata de un desert polonez, Babka, ce se pregateste in special in dimineata de Paste. Reteta a fost putin modificata si astfel a fost facuta o pizza rapida, interesanta si care arata foarte apetisant.
Ingrediente:
aluat pentru pozza
mozarella
sos de rosii
busuioc proaspat
ardei, felii de salam (optional)
Intinde aluatul si unge-l cu sosul de rosii. Presara mozarella sau alt tip de branza care iti place. Poti adauga si bucatele de ardei, daca doresti. Ruleaza foaia de aluat, apoi taie ruloul in doua bucati (sau mai multe, dupa preferinte).
Fa cate o crestatura in aluatul umplut. Atentie, nu taia pana la capete!
Apoi, “impleteste” cele doua rulouri. Poti adauga deasupra felii de salam, ardei, frunzulite de busuioc, mozarella. Baga la cuptor si asteapta sa se coaca, circa 45 de minute.

Reteta a fost putin modificata si astfel a fost facuta o pizza rapida, interesanta si care arata foarte apetisant.

Ingrediente:aluat pentru pizza

mozarella

sos de rosii

busuioc proaspat

Citeste si: Data la care urmează să fie virați banii pentru bursele elevilor aferente lunilor septembrie şi octombrie: Banii vor fi virați direct pe carduri- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Imagini rare cu Pământul din spațiu: Canale de maree au lăsat dâre adânci printre insulele preferate de pirați din Bahamas- antena3.ro

ardei,

felii de salam (optional)

Intinde aluatul si unge-l cu sosul de rosii. Presara mozarella sau alt tip de branza care iti place. Poti adauga si bucatele de ardei, daca doresti. Ruleaza foaia de aluat, apoi taie ruloul in doua bucati (sau mai multe, dupa preferinte).

Fa cate o crestatura in aluatul umplut.

Atentie, nu taia pana la capete!

Apoi, “impleteste” cele doua rulouri. Poti adauga deasupra felii de salam, ardei, frunzulite de busuioc, mozarella. Baga la cuptor si asteapta sa se coaca, circa 45 de minute.

Citește-ne pe

TAGURI
Life
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI