Close sidebar
Close sidebar

Plăcinte făcute cu bormaşina. Aşa ceva n-ai mai văzut. Amendă record pentru vinovat

Incidentul s-a petrecut în Baia Mare, la Festivalul Castanelor, iar un trecător a filmat întreaga scenă, după care a postat-o pe pagina unui site de socializare.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sancţiune record pentru un agent econimic, după ce în spaţiul public au circulat imagini în care un angajat amesteca aluatul pentru plăcinte cu o bormaşină. 
 
 
Incidentul s-a petrecut în Baia Mare, la Festivalul Castanelor, iar un trecător a filmat întreaga scenă, după care a postat-o pe pagina unui site de socializare.  Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului s-au autosesizat, iar vinovaţii au primit o amendă record de 30.000 de lei. „Ca urmare a vizualizării imaginilor distribuite în mediul on-line, surprinse cu ocazia desfăşurării Festivalului Castanelor, reprezentanţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului au iniţiat o acţiune de verificare a modului de respectare  a prevederilor legale în domeniul protecţiei consumatorului, la operatorul economic care în data de 4.10.2018 a fost filmat prestând servicii de alimentaţie publică în condiţi improprii. Având în vedere cele menţionate anterior, operatorului economic i s-a încheiat un proces verbal de constatare a contravenţiei, acesta fiind sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 30.000
RON, pentru prestarea serviciilor care pot pune în pericol viaţa, sănătatea sau securitatea  consumatorilor, fiind dispusă măsura opririi temporare a prestării serviciului de alimentaţie publică, până la remedierea deficienţelor”
, a fost reacţia autorităţilor. 
 

Citeste si: Veste bună pentru fermierii români! Banii intră pe card până pe 15 octombrie- kanald.ro

Citeste si: Absolventă de Medicină, moartă după o plimbare cu motocicleta în Bistrița-Năsăud- wowbiz.ro

Citeste si: Secretele demult pierdute ale adevăratului Prim Război Mondial ies la lumină. Arheologii au aflat ce s-a întâmplat acum 3.000 de ani- antena3.ro

sursa foto: Youtube 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI