Close sidebar
Close sidebar

Politica, mai usoara decat scoala. Multi dintre alesi si-au continuat studiile dupa ce au intrat in politica. Exista insa si politicieni care au doar BAC-ul

Politica pare sa fie mult mai usoara decat scoala pentru multi parlamentari. Au intrat in politica si abia apoi s-au gandit la educatie. Exista insa si cazuri in care chiar si diploma de bacalaureat a fost greu de obtinut.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Lipsa diplomei de la bacalaureat nu l-a impiedicat pe senatorul afiliat grup PSD, Ionel Agrigoroaei, sa aiba succes in afaceri. Ce-i drept, pentru o perioada scurta de timp. Senatorul s-a apucat la 15 ani de afaceri si la 21 avea peste 80 de angajati, spune el. Doar ca in timpul crizei economice lucrurile n-au mai functionat la fel, iar firma sa a dat faliment.

Senatorul spune sincer ca a terminat liceul la 32 de ani: „Liceul l-am început de trei ori şi l-am abandonat de trei ori şi l-am terminat, probabil, cred că la treizeci, treizeci şi doi de ani, probabil. Nu este normal ce am făcut eu şi nu recomand niciunui tânăr să repete”. Chiar si asa, Agrigoroaei spune ca e „mult mai pregătit decât 80% dintre parlamentarii României”.

Ionel Agrigoroaei

A fost instalator, iar acum a ajuns deputat si activeaza in comisia pentru buget, finante si banci. E vorba despre deputatul Octavian Petric care s-a gandit sa faca o facultate la 20 de ani dupa ce a terminat liceul, informeaza Digi24.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Oamenii au fost extaziați când au văzut la un zoo din China doi pui de panda. Apoi aceștia au început să latre- antena3.ro

Octavian Petric

Si Mihaita Calimente a facut Facultatea de Drept dupa ce a ajuns parlamentar, la 50 de ani. In tinerete a fost profesor de educatie fizica, in timp ce fostul deputat Gheorghe Coman e de profesie lacatus mecanic.

Mihăiţă Calimente

Deputatul Costică Canacheu de la PNL, membru al Comisiei de Apărare, are in CV trecut doar liceul. Probabil ca cel mai cunoscut caz este al lui Marian Vanghelie, fost primar al Sectorului 5, care a terminat liceul abia dupa ce a fost ales in functie.

Marian Vanghelie

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI