Graba strica treaba e o veche vorba din popor. Astazi s-a convins de ea si indragita cantareata de muzica populara, Valeria Arnautu. Care s-a trezit ca va intarzia la propria cununie.

Valeria Arnautu: "In 10 minute va cununati. Multumim. Sa va iubiti foarte mult, dar la regimul circulatiei va rog sa respectati legea."

Acum, nu stim daca agentul care i-a oprit pe viitorii insuratei e fan al interpretei, dar macar a incercat s-o incurajeze.



"Sa nu va para rau, doamna. Astazi aveti o zi importanta. Eu va doresc succes. Am pornit-o cu stangul."

Nici pentru ginerica nu a fost usor.

"Dar chiar nu respectati legea dumneavoastra? Dar nu respecta nimeni legea! Uitati-va acolo, se mai respecta legea? Oamenii se grabesc la munca, la serviciu."

In tot acest timp, la intersectia soselelor Oltenitei cu Giurgiului, coada de masini e lunga cat o zi de post. Nici nu s-a luminat bine de zi, ca sina de tramvai se transforma in a treia banda auto.

Tramvai, pietoni, agenti de politie? Sunt doar detalii pentru soferii grabiti sa fenteze aglomeratia si sa-si croiasca loc, incorect, in fata tuturor.

Incredibil, dar unii conducatori nu se sinchisesc nici macar de oamenii aflati pe refugiul de tramvai, pe care il incaleca in mare viteza.

"Uitati-va la asta, bai! Asta a fost cel mai smecher."


Important e sa ajunga mai repede la urmatorul semafor.

"De aia se merge prost, ca nu va dati de pe linia de tramvai. Nu va mai bagati acolo. Sa vina peste mine!"

Ei, cand pana si pietonii incep sa se revolte, e clar ca nu-i de joaca. Chiar si cand vedem ca tramvaiul e inlocuit cu brio de aceasta coloana de masini.
Care masoara nu mai putin de 14 bucati!

Si, pentru ca meniul sa fie complet, buna parte dintre soferii contravenienti trec si pe rosu.

"Nu era rosu, am trecut doar pe linia de tramvai. Pai, era verde pentru pietoni, deci inseamna ca era rosu pentru dumneavoastra. Da, va dati seama, la ce coada avem, ce putem face in situatia asta?"

"Tot refugiu si nu a stat nici la semafor. O Skoda. Centura de siguranta, asa e modelul asta, prin spatele dumneavoastra?"

Inventarul actiunii organizata care a durat doar doua ore e impresionant: 70 de amenzi, in valoare de 25 de mii de lei si 10 permise retinute. Dar si explicatii cat cuprinde.

"Va grabiti. Stiti cum e in Bucuresti? Ce este in Bucuresti? Aglomeratie, nu?"

"Le-ar trebui cel putin 50 de echipaje sa opreasca toate masinile. Inseamna ca sunt multi soferi care incalca legea. Inseamna ca la lege trebuie umblat."

Actiunile vor continua pana la miezul noptii, pentru ca este ziua europeana fara decese in accidente rutiere.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si