Medicii spera totusi sa il recupereze si vor mai face cel putin 6 luni de zile exercitii cu el. Barbatul, in varsta de 35 de ani, poate sa respire fara aparate si sa comunice cu cei din jur.

Medicii spun ca a depasit perioada critica, dar abia la finalul perioadei de recuperare vor putea stabili daca va ramane sau nu cu sechele.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Politistul a ajuns la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi in coma indusa, in urma cu o saptamana. Avea leziuni grave la cap, dupa ce a fost lovit cu o sabie de un interlop, iar medicii au fost nevoiti sa il opereze de doua ori pe creier.

Dupa 6 zile in care a fost tinut in viata cu ajutorul aparatelor, starea barbatului a inceput sa se amelioreze. Nu mai are nevoie de aparate pentru a putea respira, iar medicii sunt multumiti si de evolutia neurologica, mai ales ca politistul a vorbit atat cu familia, cat si cu medicii.

Vestea proasta e ca a paralizat pe partea stanga si inca nu poate sa vada, cu niciun ochi. Medicii nu exclud de altfel ca barbatul sa-si piarda cu totul vederea.

Sursa: Digi24


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si