Catalin Motoasca suferea de tromboembolism pulmonar, boala pe care a descoperit-o prea tarziu. Soacra barbatului a povestit ca politistul de 35 de ani a murit in bratele familiei si a fost constient pana in ultima clipa.

"A strigat dupa ajutor pana in ultima secunda. Pe la 19:00, a inceput sa tremure, a dat ochii peste cap si a murit in bratele noastre”, a declarat soacra lui.

Familia ar fi insistat ca politistul sa fie transferat la Bucuresti, insa medicii au refuzat, motivand ca exista o singura salvare, pe care nu o pot bloca pentru un drum in Capitala, mai spune aceasta.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Doar cand situatia s-a inrautatit, medicii au intrat in panica, sustine sotia politistului,, insarcinata cu al doilea copil. Femeia in varsta de 29 de ani a vorbit cu greu despre cele intamplate.

“Abia dupa ce situatia s-a complicat, iar pacientul parea fara scapare, cadrele medicale au intrat in panica. Si-au batut joc de noi, ne-au mintit trei zile ca se face bine, refuzandu-i trimiterea catre un spital din Capitala”, a declarat ea pentru stiridebuzau.ro.

Politistul va fi inmormantat astazi. IPJ Buzau a transmis, prin intermediul unui comunicat de presa, sincere condoleante familiei si ii aduc un ultim  omagiu: “In numele politistilor buzoieni, conducerea Inspectoratului de Politie Judetean Buzau anunta cu regret vestea trecerii brusca in nefiinta a colegului nostru agent sef adjunct CATALIN MOTOASCA seful Postului de Politie Comunal Racoviteni. Intreg colectivul I.P.J. Buzau se solidarizeaza durerii pricinuite de trecerea in nefiinta a colegului lor si transmite familiei sincere condoleante, ganduri de compasiune si imbarbatare, alaturandu-se celor care ii aduc un ultim si pios omagiu”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si