Close sidebar
Close sidebar

Ponta, atac dur la adresa PSD-iştilor, în urma scandalului legat de raportul MCV: ” Sunt doar nişte demagogi populişti şi fals naţionalişti...”

Victor Ponta spune că actuala conducere a PSD nu mai are nicio legătură cu social-democraţia sau cu valorile europene, fiind nişte „impostori mafioţi”, ”ipocriţi” şi ”populişti”.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Fostul şef PSD se întreabă de ce membrii PSD nu părăsesc grupul socialiştilor europeni dacă tot acuză decizia forurilor europene în ceea ce priveşte România, decizie care a fost susţinută de PES.

Ponta califică reacţiile PSD faţă de rezoluţia adoptată de Parlamentul European şi faţă de raportul MCV prezentat de prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, drept isterice, paranoice şi ipocrite.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

”De ce mai rămâne PSD în PES, de ce mai rămân europarlamentarii PSD în Grupul S&D şi de ce susţĂn candidatul PES în 2019 pentru funcţia de Preşedinte al Comisiei Europene?!?? Nu îi obligă nimeni- nu

îi ţine nimeni cu forta alături de cei pe care îi acuză de cele mai rele gânduri faţă de România!(...) Este evident că actuală conducere a PSD chiar nu mai are nicio legătură cu social democraţia şi valorile europene- sunt doar nişte demagogi populişti şi fals naţionalişti/ şi atunci de ce nu fac măcar lucrurile pe faţă? Este doar obişnuinţă de la manipula, ipocrizie sau deja schizofrenie? ”, a scris Ponta, pe Facebook.

Deputatul mai spune că oamenii lui Dragnea sunt nişte ”impostori mafioţi” care ştiu doar să facă propagandă la televizor.

”De ce nu se duc <<fiarele>> astea care rup televizorul acasă să le spună celor de la PES şi Grupul S&D ce spun şi la Bucureşti- după care <<adio- ne despărţim>>?!? Hai mai Veorica, Puiuţ, Serbanica, Codrinel- fiţi “bărbaţi” şi la Bruxelles nu doar acasă”, a mai susţinut Ponta, adăugând că aceştia sunt dependenţi de funcţiile şi sinecurile pe care le-au primit de la PES şi de finanţarea socialiştilor europeni. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI