Ion Dolănescu a fost unul dintre cei mai iubiți artiști de muzică populară din România. Cântărețul ar fi împlinit astăzi, pe 25 ianuarie, vârsta de 79 de ani.

Deși a avut un succes strălucitor în adevăratul sens al cuvântului, artistul ascunde o poveste de viață tulburătoare. 

Citește și: Câți bani câștigă, de fapt, Irina Loghin! Celebra cântăreață de muzică populară face profit și la 81 de ani! EXCLUSIV

Povestea de viață incredibilă a lui Ion Dolănescu

Ion Dolănescu a avut de depășit, pe parcursul vieții sale, obstacole greu de imaginat. Cu toate acestea, el a reușit să treacă cu succes peste fiecare dintre ele. Pe lângă faptul că a fost un artist foarte apreciat datorită talentului său unic, el a fost cunoscut și pentru relația amoroasă și controversată pe care a avut-o cu Maria Ciobanu. Ea este singura femeie cu care a făcut un copil.

Citește și: Imagini spectaculoase cu casa natală a lui Ion Dolănescu din Perșinari! Vila cu două etaje a fost renovată, iar un portret uriaș al artistului ocupă fațada FOTO EXCLUSIV

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Relația amoroasă dintre Ion Dolănescu și Maria Ciobanu a durat 5 ani, timp în care au decis să facă și un copil, pe Ionuț Dolănescu.

Artistul a reușit să o cucerească pe mama copilului său după 3 ani de insistențe.

Citește și: Mitică Popescu a murit! Problemele de sănătate cu care se confrunta marele actor

„N-am făcut nuntă decât cu Dolănescu! Eram căsătorită cu tatăl Cameliei, mă îmbolnăvisem de la o intoxicație și mă internasem.

Eu mă gândeam că am cancer. Și a venit Dolănescu în spital cu textul unei melodii și m-a întrebat dacă vreau s-o înregistrăm. El era militar în termen la Ciocârlia. După ce am înregistrat melodia, a luat toată țara foc, a fost un real succes. Noi nu aveam nimic unul cu altul, eu eram căsătorită cu Burnea, el avea o relație cu Iustina Băluțeanu. Am umblat împreună în turnee, lumea zicea deja că suntem soț și soție”, a declarat Maria Ciobanu în trecut, în cadrul unei emisiuni.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Citește și: Ultima dorință a lui Ion Dolănescu. Ce l-a rugat pe fiul lui, Dragoș, înainte să se stingă din viață: "Tata mereu mi-a spus"

Finalul poveștii lor de dragoste nu a fost unul fericit

Maria Ciobanu și Ion Dolănescu s-au căsătorit în anul 1971, când artista era deja însărcinată. La momentul la care au hotărât să își unească destinele, amândoi au ieșit din căsniciile în care erau. Magia nu a durat foarte mult.

După cei 5 ani în care au fost căsătoriți și au făcut un copil, Ion Dolănescu și Maria Ciobanu au decis de comun acord să divorțeze.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si