Cu toate că nu a crezut că sunt făcuți unul pentru celălalt, cei doi s-au îndrăgostit nebunește.

„Nu este ceva la care mă așteptam vreodată, pentru că nu m-am gândit niciodată că voi întâlni pe cineva atât de diferit de mine, dar și atât de mult la fel și mă voi îndrăgosti. Cred că povestea noastră este o adevărată mărturie că opușii se atrag”, a susține Krystina Burton, o tânără în vârstă de 35 de ani, dansatoare profesionistă din Broadway, pentru NeedToKnow.

Citește și: Crimă dramatică în UK. O femeie și-a ucis soțul cu un cuțit de bucătărie, apoi a continuat să taie ceapă. De la ce a pornit totul

Femeia l-a întâlnit pentru prima oară pe Gabriel, un tânăr în vârstă de 39 de ani, în luna iulie a anului 2018.

Krystina, care în acel moment călătorea pe Coasta de Vest pentru o audiție, l-a observat pentru prima dată pe Gabriel, un specialist în marketing digital, când s-a lăsat pe scaunul de lângă ea, într-un terminal gol al aeroportului, înaintea zborului și l-a considerat imediat o pacoste.

„Era atât de dezordonat, iar geanta lui continua să se reverse pe partea mea a scaunului. Am avut un moment important când am observat că stătea și el lângă mine în avion, deoarece era deja o problemă în afara unui spațiu restrâns”, își amintește și acum tânăra. 

Inițial, tânăra a vrut să-l ignore

Ea își dorea din tot sufletul să-l ignore pentru tot restul zborului, dar se pare că soarta a avut alte planuri pentru dansatoare.

„La bord, m-am așezat și am încercat să-mi pun căștile cât mai repede posibil, dar înainte de a reuși, el m-a întrebat: „Nu stăteai lângă mine în terminal?”, a spus Krystina, recunoscându-i că este inconfundabil de sarcastică.

„I-am răspuns: „De fapt, stăteai lângă mine – cu toate lucrurile tale peste tot. Mi s-a părut un fel de obraznic, dar pe măsură ce a început să râdă, părerea mea despre el s-a schimbat instantaneu – nu era deloc enervant ”, și-a amintit ea.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: "M-am săturat de site-urile de întâlniri". O femeie a ieșit în stradă cu o pancartă pe care scrie "Caut soț"

După ce Krystina a decis să-și lase garda jos, lucrurile între cei doi au mers din ce în ce mai bine.

„Nu ne-am oprit să vorbim întregul zbor și am schimbat imediat numerele. Am simțit o scânteie atât de intensă de atracție – doar am făcut clic”, a spus ea.

Bărbatul a cert-o de soție la doar un an după ce s-au cunoscut

Și Gabriel, care se îndrepta spre LA pentru nunta vărului său, a avut același sentiment.

„Avea un zâmbet atât de frumos și m-a făcut să mă simt atât de calm. Când am coborât din avion, i-am spus că mă voi întoarce și că ne vedem peste o săptămână, deoarece s-a întâmplat ceva ce nu am putut descrie.

Am vrut să aflu mai multe despre ea și unde va merge relația noastră”, a povestit bărbatul.

Citește și: Fostul ofițer de securitate al lui Vladimir Putin face declarații uimitoare. Liderul rus este paranoic. „Are un bodyguard doar pentru mașina lui de spălat”

În săptămâna următoare, cuplul a petrecut ore întregi trimițând mesaje și conversând pe rețelele de socializare înainte de prima lor întâlnire – care a durat trei zile. Dar Krystina a decis că nu au avut suficient timp împreună.

Tânăra în vârstă de 35 de ani a decis să se mute împreună cu noul ei iubit câteva săptămâni mai târziu.

Gabriel a cerut în căsătorie în timpul unei escapade romantice în Italia, la un an după ce s-au cunoscut, în octombrie 2019. Mai mult, cei doi au avut o excursie romantică la Paris chiar anul trecut.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Pentru cei doi, zborul sus a devenit tema căsătoriei lor.

„Suntem atât de nomazi acum, deoarece călătoriile au devenit o parte uriașă a vieții noastre, mai ales că este ceea ce ne-a adus împreună”, a mărturisit Krystina, menționând că ea și Gabriel sunt în discuții pentru a întemeia o familie.

Cei doi își doresc acum să aibă un copil

„Îmi place foarte mult viața mea și încă mai vreau să fac, dar mi-ar plăcea să-mi întemeiez o familie în curând. Mi-ar plăcea să am un mic Gabe să alerge prin jur”, a spus ea.

Până când vor aduce pe lume un copil, proaspeții căsătoriți se bucură pur și simplu de călătoria iubirii.

Citește și: VIDEO- Românii au înlocuit micul dejun cu patiseria. Covrigul proaspăt scos din cuptor îi atrage pe cei grăbiți, dimineața, spre locul de muncă

„Sunt încă atât de multe de explorat în relația noastră, chiar și după tot acest timp. După cinci ani, încă ne învățăm unul pe celălalt și, în timp ce împrejurimile noastre se schimbă continuu, suntem constanți; ne trezim și ne alegem în fiecare zi”, a mai povestit dansatoarea.

Și în ciuda turbulențelor pe care le-au întâmpinat inițial în relație, Krystina simte că dragostea ei a fost scrisă în stele.

„Sunt ferm convinsă că viitorul nu este treaba noastră. Atâta timp cât ne arătăm, se va întâmpla și uneori asta înseamnă să ne așteptăm la neașteptat”, a mai spus tânăra în vârstă de 35 de ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si